Clienti

Companii care au ales serviciile de certificare RS Cert – Romanian Certification Systems:

Iata cateva dintre parerile lor:

              Conform contractului de certificare, am obtinut Certificarea Sistemului de Management al Calitatii, in conformitate cu Standardul ISO 9001. Colaborarea cu RS Cert, a fost si este in continuare una foarte buna. Suntem multumiti de toate etapele parcurse si de serviciile oferite de catre acestia. Va multumim!”

Arad, Lucian Balta, Administrator companie de transport

              Promptitudinea, pretul obtinut si profesionalismul echipei RS Cert ne-au determinat sa-i alegem. Recomandam RS Cert tuturor celor care vor o experienta placuta pe durata intregului proiect de certificare.”

Bucuresti, Ec. Sergiu Cazan, Administrator companie de import si comercializare dispozitive si consumabile medicale

              Efectuand un sondaj al societatilor autorizate in eliberarea de certificate conform Standardelor ISO, am optat la serviciile societatii dumneavoastra. In perioada colaborarii, am apreciat in mod deosebit modul de furnizare al datelor de specialitate, operativitatea intocmirii documentelor de certificare si nu in ultimul rand preturile oferite. In acest context, va multumim pentru serviciile acordate, dand dovada de operativitate deosebita si corectitudine in tot ceea ce intreprindeti. Va doresc mult succes si realizari!”

Satu Mare, Ing. Dpl. Serban Nicolae, Director General companie de paza si protectie

              Va multumim pentru serviciile oferite! ”

Drobeta Turnu Severin, Marian Nebancea, Administrator companie de asistenta medicala specializata

              O companie responsabila, autorizata, cu personal pregatit si atestat, cu prestanta si cu experienta in domeniul respectiv, indeplinind cerintele legislatiei in vigoare. De asemenea RS Cert este o firma care colaboreaza in permanenta cu beneficiarul, venind cu idei si propuneri pentru imbunatatirea calitatii serviciilor.”

Constanta, Dumitru Done, Administrator companie de paza si protectie

              Ma bucur ca am ales oferta Dvs. pentru certificarea ISO a celor doua societati ale noastre. Pe toata durata de derulare a operatiunilor, ati dezvoltat cu noi o relatie de colaborare exceptionala, poate chiar ne-ati dat o lectie de promptitudine, seriozitate, disponibilitate, profesionalism, operativitate si amabilitate. Nu s-a intamplat nici macar o data sa sun la telefon si sa nu mi se raspunda neintarziat si sa nu mi se ofere toate relatiile pe care le-am cerut. Iar cu Dl. Ovidiu, imi facea chiar placere sa vorbesc, atat este de amabil si de atent. FELICITARI intregului colectiv! Va doresc multa sanatate, mult succes in ceea ce faceti si sa va mearga bine! Cu intreaga mea consideratie, Valeriu Campeanu.”

Arad, Valeriu Campeanu, Consilier Juridic al unui grup de companii care ofera servicii de cazare, restaurante si baruri

              Seriozitate, incredere si promptitudine! O firma de profesionisti! Recomandam cu incredere, multumim RS Cert.”

Bucuresti, Sasa Vladimir Cazacu, Administrator companie de taxi

              Este a doua societate pe care o certificam cu Organismul de Certificari RS Cert. Suntem la fel de multumiti ca si la primul proiect. Recomandam cu incredere! ”

Constanta, Ec. Lucian Cazan, Administrator companie de import si comercializare dispozitive si consumabile medicale

              Multumesc mult, ati dat dovada de profesionalism si seriozitate. Mult succes pe mai departe! Cu deosebita consideratie, Angela Anghel.”

Constanta, Angela Anghel, Director General companie care ofera servicii de dezinsectie, deinfectie, deratizare si curatenie

              Colaborarea cu firma dumneavoastra a fost una foarte prompta, simpla si placuta. As recomanda firma RS Cert Romanian Certification Systems si altor prieteni care au nevoie de certificari ISO.”

Timisoara, Stefan Ciocan, Administrator companie de comert cu produse farmaceutice

              In primul rand, tin sa va multumesc pentru rapiditatea si seriozitatea de care ati dat dovada la cerinta unui client nou. In al doilea rand, serviciile oferite de Dvs. se ridica la standardele cele mai inalte pe care si le doreste orice client. Va doresc mult succes si sa va pastrati acceasi atitudine si seriozitate. Mentinem colaborare.”

Bucuresti, Ing. Adrian Cimpoeru, Administrator companie de telecomunicatii, inginerie si consultanta tehnica in domeniul energetic

              Suntem multumiti de serviciile dumneavoastra. Cu stima, Florian Stro. ”

Bucuresti, Florian Stroe, Administrator companie de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat

              Colaborarea a fost foarte buna, legatura ?i feedback-ul au fost permanente si de asemenea bune. Raspunsul este pozitiv. Multumim pentru servicii. O zi buna in continuare, Robert Time.”

Bucuresti, Robert Time, Director companie de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat

              Am ramas uimiti de rapiditatea cu care am fost serviti. Va multumim. ”

Arad, Marcel Mihaescu, Administrator companie care produce si comercializeaza mobilier

              Va multumesc pentru urari si apropierea de clienti! Felicitari! Puteti fi siguri de recomandarile noastre altor parteneri de afaceri.”

Arad, Ing. Ovidiu Cordos, Asociat in companie care produce, ambaleaza si comercializeaza produse chimice

              Va multumim pentru promptitudinea de care ati dat dovada pe toata durata procesului de certificare. Ca si evaluare a serviciilor RS Cert, mentionam ca raportul calitate-pret a fost foarte bun, iar implicarea si colaborarea Dvs. au fost de asemenea la cele mai inalte standarde. O zi buna si mult spor in activitatea pe care o desfasurati!”

Bucuresti, Carmen Balaban, Director companie care ofera servicii de productie publicitara

              In primul rand dorim sa va multumim pentru amabilitatea cu care ati raspuns solicitarilor noastre si pentru oferta. Colaborarea cu dumneavoastra a fost extrem de fructuoasa pentru noi, in sensul economiei de timp si nu numai. Suntem foarte multumiti de desfasurarea celor 4 proceduri de certificare, deoarece ati dat dovada de flexibilitate, profesionalism si disponibilitate fata de necesitatile si doleantele noastre privind acestea. Nu in ultimul rand, dorim sa mentionam pretul la care oferiti aceste servicii, un pret atractiv si corect. Va dorim succes in continuare si va asiguram de toata consideratia noastra. Va vom recomanda cu deosebita placere oricaror parteneri interesati.”

Bucuresti, Ecaterina Alexandru, Manager R.U. in companie de paza si protectie

              Pe scurt, putem spune ca am avut o colaborare foarte buna, ati raspuns cu promptitudine solicitarilor noastre, ne-ati livrat cat s-a putut de repede toate documentele si a rezultat astfel un raport contractual foarte bun. Speram sa colaboram si in viitor la fel de bine, cum, de altfel, va vom recomanda, daca se mai iveste aceasta oportunitate, si altor companii.”

Bucuresti, Ing. Robert Cristian Moraru, Administrator companie care ofera servicii de inginerie si consultanta tehnica

              Referitor la parerea noastra privind colaborarea cu RS Cert, nu putem spune decat ca suntem foarte multumiti de aceasta colaborare si acest lucru se datoreaza termenului, a pretului, cat si a colaborarii efective cu persoana responsabila cu contractele. ”

Hunedoara, Brinzei Elisabeta, Responsabil Calitate in companie de extractie, prelucrare si comercializare a produselor din calcar dolomitic

              Serviciile prestate de catre compania pe care o reprezentati au fost de un real ajutor pentru noi. Va multumesc pentru promptitudine.”

Bucuresti, Corina Diaconu, Analist Financiar la trei companii de consultanta pentru afaceri si management

              Colaborarea cu Dvs. a fost foarte buna, ati raspuns prompt la toate solicitarile si suntem multumiti.”

Timis, Adela Costinas, Manager Marketing la companie de comert cu produse textile

              Dupa cum cred ca v-ati dat seama, suntem foarte multumiti de serviciile oferite de D-voastra, de aceea v-am recomandat si altor persoane. Va multumim!”

Constanta, Gurgui Dumitru, Manager hotel si restaurant

              Firma noastra este foarte multumita de serviciile dumneavoastra. Apreciem promptitudinea de care ati dat dovada la elaborarea Certificatelor ISO. De remarcat si modul in care domnul Ovidiu Calin a fost permanent disponibil si interesat sa ne ajute, indiferent de ora la care a fost solicitat.”

Suceava, Claudiu Vasiloi, Inspector SSM in companie de proiectare si executie in domeniul geodeziei, topografiei, cadastrului, expertize topo-cadastrale

              Am fost foarte multumita de colaborarea cu Dvs. Ati raspuns prompt cererii noastre. Multumim si va vom recomanda si altor societati.”

Hunedoara, Monica Polgar, Contabil la hotel si restaurant

              Sunt foarte multumit de serviciile si relatia cu Dvs., motiv pentru care, curand va voi aduce un client nou.”

Mehedinti, Iulian Tuicaru, Administrator companie de paza si protectie

              Ma bucur ca am colaborat cu firma dumneavoastra. Echipa a dat dovada de profesionalism si operativitate.”

. Constanta, Alina Cojocaru, Inginer in companie de servicii anexe transportului pe apa

Certificate inregistrate:

In cazul in care doriti sa verificati valabilitatea unui certificat in baza noastra de date, va rugam sa completati si sa trimiteti solicitarea de mai jos (toate campurile sunt obligatorii):

Email has been sent!
Email could not be delivered. Please try again later!

0754.095.650

Standarde

ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

ISO 20000-1

ISO 22000/HACCP

ISO 27001

Altele